Vanwege het Corona virus adviseert het KNSA-bestuur alle aangesloten schietsportverenigingen met klem om per direct alle verenigingsactiviteiten af te gelasten. Na overleg hebben wij besloten dit advies te volgen, omdat we van mening zijn dat dit in het belang is van de gezondheid van onze leden en bijdraagt aan het indammen van de verspreidingsmogelijkheden van het virus.

Dit betekent dat er geen schietsportactiviteiten zullen zijn t/m 6 april. In die periode blijft het verenigingsgebouw op dinsdagavond en zaterdagochtend gesloten. Zonder tegenbericht kan er vanaf dinsdag 7 april weer worden geschoten.

We beseffen dat dit een vervelende maatregel is, maar we zien geen ruimte om verantwoord een andere beslissing te nemen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Welkom!

Op deze site van Schietsportvereniging Sagittarius. Hier kunt u onder andere publicaties over Sagittarius en de schietsport in het algemeen vinden. Daarnaast is er informatie te vinden over de activiteiten binnen Sagittarius. Na het bezoeken van deze site hopen wij dat u een goede indruk hebt gekregen van de schietsport in het algemeen en van onze vereniging. Hopelijk kunnen wij u binnenkort verwelkomen als nieuw lid binnen onze vereniging.

Binnenkort bij Sagittarius...

De laatste mogelijkheid van dit seizoen om uw wedstrijdkaarten te schieten.

26
Jun 2020
19:30-0:30

Sluitingsavond

De sluitingsavond met eten, drinken en de prijsuitreiking. Aanmelden kan bij de balie.

27
Jun 2020
10:00-12:00

Gesloten

Deze ochtend zijn wij gesloten.

Sport

Schieten is een sport, waarbij alle facetten van inspanning aan bod komen.

Sociaal

Een ontspannen avondje uit, waarbij u de schietsport beoefent.

Competitie

De interne wedstrijd tijdens het seizoen, zorgt voor doorlopende competitie.

BGV Leo Verhagen